Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sivasspor'un Teknik Direktöründen Başkan Otyakmaz'a Veda Mesajı

Bülent Uygun, Mecnun Otyakmaz'ın TFF yönetim kuruluna seçilmesi dolayısıyla duygusal bir mesaj yayımladı.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 15:57
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 15:57

Sivasspor'un Teknik Direktöründen Başkan Otyakmaz'a Veda Mesajı

Sivasspor'un Teknik Direktöründen Veda Mesajı

Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kuruluna seçilmesi sebebiyle bir veda mesajı yayımladı. Uygun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Otyakmaz'ın TFF'deki görevine ilişkin sevincini dile getirdi.

Önemli Hizmetler için Teşekkür

Uygun, Otyakmaz'a olan minnet duygusunu ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Türk futbolunu hep ileri götürerek her kesimin takdirini kazanacağından adım gibi eminim. Mecnun başkanın sürdürülebilir bir başarı modeli oluşturması için yapacağı çalışmalar, Türk futbolunun geleceği ve gençlerin gelişimini güvence altına alacaktır."

Gelecek Vizyonu

Bülent Uygun, Otyakmaz'ın bilimsel çalışmalara, spor akademisyenlerine ve yönetici vasfına vurgu yaparak, adaletli ve dürüst bir yönetim anlayışıyla gençlerin uluslararası alanda başarı elde etmesine olanak tanıyacağını belirtti.

"Türk futbolunun böyle özel bir adam tarafından temsil ediliyor olması büyük bir şanstır. Başarılar her daim seninle olsun. Gururla taşıdığın Sivasspor formasını çıkardın ve Türk Milli Takım formasını giydin. Yolun, bahtın açık olsun. Adalet kantarın hassas, kılıcın keskin olsun."