Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Sultangazi'de Kuyumcusuna Yapılan Silahlı Saldırıda 5 Zanlı Yakalandı

Sultangazi'de kuyumcu M.M. silahla vurularak öldürüldü, 5 şüpheli gözaltına alındı; çalınan altınlar ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 10.09.2024 11:48
Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 11:48

Sultangazi'de Kuyumcusuna Yapılan Silahlı Saldırıda 5 Zanlı Yakalandı

Sultangazi'de Kuyumcu Cinayeti

Sultangazi'de bir kuyumcunun evinin önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda M.M. isimli kuyumcu hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından güvenlik güçleri hızlı bir şekilde harekete geçti.

Olayın Detayları

4 Eylül tarihinde saat 21.00 sularında 50. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kuyumcu M.M., gasbedilen altınlarıyla birlikte başından vurulmuş halde bulundu. Olayın hemen ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Olayın ardından M.M.'nin kardeşi H.M.'nin ifadesine başvuruldu. H.M., kardeşiyle birlikte kuyumcu dükkanı işlettiğini ve her akşam altınları çantasında evine götürdüğünü belirtti. Olay günü, kardeşi M.M.'yi evinin önüne bıraktıktan kısa bir süre sonra saldırıya uğradığını öğrendiği aktarıldı.

Şüphelilerin Yakalanması

Polis ekipleri, olay yerinde iki adet mermi kovanı buldu ve şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyerek operasyona girişti. Yapılan operasyon sonucunda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden V.A. ve F.A.'nın yakalandığı evde, M.M.'ye ait olduğu değerlendirilen yaklaşık 1 kilogram altın da ele geçirildi.

Gözaltındaki 5 şüpheli, Asayiş Şube işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık...

Sultangazi'de, bir kuyumcunun evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi ve çantasındaki yaklaşık 1 kilogram altınının gasbedilmesiyle ilgili 5 şüpheli gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.