Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Süreyyapaşa Çarşısı İçin Protokol İmzalandı

Boğaziçi Yönetim AŞ ve Maltepe Belediyesi, Süreyyapaşa Çarşısı'nın yeniden düzenlenmesi için protokol imzaladı.

Yayın Tarihi: 22.10.2024 22:42
Güncelleme Tarihi: 22.10.2024 23:27

Süreyyapaşa Çarşısı İçin Protokol İmzalandı

Süreyyapaşa Çarşısı İçin İmza Töreni Düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan Boğaziçi Yönetim AŞ ile Maltepe Belediyesi arasında, Süreyyapaşa Çarşısı'nın yeniden düzenlenmesine dair bir protokol imzalanmak üzere bir tören gerçekleştirildi.

İmamoğlu'ndan Önemli Mesajlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'deki çarşıda yapılan törende, "İstanbul'un muhafızı" kavramının önemine değindi. İmamoğlu, muhafızlığın yalnızca bir kelime olmadığını, bunun kültürel ve tarihi bir boyutunun bulunduğunu belirtti.

"Herkesin geleneklerini, yaşam biçimlerini korumak ve geliştirmek, bizim temel prensiplerimizden biridir," diyen İmamoğlu, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen'in çarşıyı kamuya kazandırma konusundaki çabalarını takdirle karşıladı.

Protokol Detayları

Törende, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen ile Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü Merve Öztopaloğlu Küçükel protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde, çarşının yönetimi Boğaziçi Yönetim AŞ'ye devredilecek. Çarşı, 10 bin metrekare alanda kurulmuş olup, gençlik ofisi ve kütüphane gibi çeşitli sosyal ve kültürel donatılarla zenginleştirilecek.

İmamoğlu'nun Muhtarlar Günü Mesajı

İmza töreninin ardından İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen Muhtarlar Günü programına katıldı. Burada, muhtarların İstanbul'a hizmet yolunda önemli birer yoldaş olduklarını ifade etti ve muhtarların varlığının demokrasinin güçlendiği noktalardan biri olduğunu vurguladı.

İmamoğlu, "Muhtarlarımızla yaptığımız her çalışmayı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu süreçteki yoldaşlığımız önemlidir," dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de bir otelde düzenlenen...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de bir otelde düzenlenen Muhtarlar Günü programına katılarak konuşma yaptı.