Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

SYS Grubu AEI Systems ile Orta Kalibre Top Üretiminde İvme Kazandı

SYS Grubu, AEI Systems aracılığıyla orta kalibre top üretiminde önemli adımlar atıyor. Ağustos'ta ilk teslimatlar yapılacak.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 13:17
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 13:19

SYS Grubu AEI Systems ile Orta Kalibre Top Üretiminde İvme Kazandı

SYS Grubu AEI Systems ile Orta Kalibre Top Üretiminde İvme Kazandı

SYS Grubu, bünyesine kattığı AEI Systems ile birlikte orta kalibre top üretimine yönelik önemli bir hamle yapıyor. VENOM LR adlı düşük geri tepmeli 30x113 mm orta kalibre topun ilk teslimatları ağustos ayında gerçekleşecek.

Cahit Utku Aral: "Orta Kalibre Top Üretimi Faaliyetlerimizde Önemli Bir Yer Alacak"

SYS Grup Genel Müdürü Cahit Utku Aral, orta kalibre topların modern ordular için giderek daha fazla önem kazandığını vurguladı. Aral, "Önümüzdeki dönemde orta kalibre top üretimi, faaliyetlerimizde önemli bir yer tutmaya başlayacak," dedi.

AEI Systems'in, 2022 yılında SYS Grubu'na katılmasıyla birlikte yapılan yatırımlar sonucunda hem Türkiye hem de dost ülkelere önemli katkılarda bulunulacağını belirten Aral, gereksinimlere uygun çözümler geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

VENOM LR: Yüksek Teknoloji ile Düşük Geri Tepme

AEI Systems Genel Müdürü Simon Angel, şirketin elde ettiği başarıların arka planında sürekli yatırım ve kapasite artışı olduğunu açıkladı. Angel, "VENOM LR, düşük geri tepmeye sahip ve ayarlanabilir atış hızına sahip yüksek teknoloji bir sistem. Bu, dünya genelinde tüm platformlar için kritik öneme sahip," şeklinde konuştu.

SYS Grubu, Unirobotics gibi diğer şirketlerle birlikte çalışarak, orta kalibre top üretimini artırmayı ve bu alanda uluslararası pazarda kendine sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor.

CANiK'in de içinde bulunduğu SYS (Samsun Yurt Savunma) Grubu şirketlerinden AEI Systems tarafından...

CANiK'in de içinde bulunduğu SYS (Samsun Yurt Savunma) Grubu şirketlerinden AEI Systems tarafından hayata geçirilen düşük geri tepmeli 30x113 mm orta kalibre top VENOM LR'nin ilk teslimatları ağustosta gerçekleştirilecek.