Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tapu Kadastro personel alımı yapacak! En az lisans mezunu olma şartı var

Tapu Kadastro personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 16.05.2024 06:55
Güncelleme Tarihi: 16.05.2024 06:55

Tapu Kadastro personel alımı yapacak! En az lisans mezunu olma şartı var

Tapu Kadastro bünyesine personel alımı yapılıyor! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMLARI

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyurulara göre kurum bünyesine birçok personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşıması, dört senelik Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden veya Fen Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakülteleri Bilgisayar ve Teknoloji ile ilgili eğitim veren bölümlerinden ve İstatistik, 

tapu kadastro personel alımları

Matematik ve Fizik bölümlerinden mezun olunması, yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ve bu sürecin yönetilmesi ya da büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi ile ilgili ücret tavanı iki katı olanlar için en az 3 senelik, ücret tavanı üç katı olanlar için en az beş senelik, ücret tavanı dört katı olanlar için en az beş senelik deneyime sahip olunması, bilgisayar çevre birimleri donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği ile ilgili bilgi sahibi olunması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması şartlarının taşınması gerekiyor. Bilişim Personeli kadrosu için başvurular 6 Mayıs ile 10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılabilecek.