Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tekirdağ'da Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Malkara'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu kritik, ailesi umutla bekliyor.

Yayın Tarihi: 01.10.2024 15:37
Güncelleme Tarihi: 01.10.2024 15:37

Tekirdağ'da Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Tekirdağ'da Cinsel İstismar Olayı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki S.Y. bebeğin sağlık durumu halen ciddi.

Aile Üyeleri Endişeli Bekleyişte

Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, AA muhabirine verdiği demeçte, "Durumunda iyileşme yok, kötüye gidiyor. Doktorun söylediklerine göre, böyle devam ederse kaybedeceğiz. Ümidimiz yalnızca Allah'tan." ifadelerini kullandı.

Hastanede Tedavi Süreci

S.Y. bebeğin, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde 24 gündür tedavi altında olduğu belirtildi. Akyüz, her gün doktorlardan bilgi aldıklarını, yaşanan olumsuz gelişmelerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

Suçluların Cezalandırılmasını Bekliyorlar

Akyüz, 24 gündür kimseyle görüşmediklerini ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ettiklerini dile getirdi.

Olayın Seyri ve İlgili Gelişmeler

Anne B.Y., 8 Eylül'de kızı S.Y.'yi hastaneye götürdüğünde "uyanmadığını" belirtmişti. Muayene sonrası bebek beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle sevk edildi. Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, adli tıp raporuyla cinsel istismar olayının doğrulandığını aktardı.

Olayla ilgili olarak B.Y. (25), S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ile oğlu K.A. (13) ve G.K. (14) gözaltına alınarak tutuklandılar. S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alındı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.