Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tokat'ta Engelli Anneler İçin 'Hikayeyi Sen Tamamla' Etkinliği

Tokat'ta engelli anneler 'hikayeyi sen tamamla' etkinliğinde bir araya geldi, umut ve dayanışma dolu anlar yaşandı.

Yayın Tarihi: 25.10.2024 13:02
Güncelleme Tarihi: 25.10.2024 13:02

Tokat'ta Engelli Anneler İçin 'Hikayeyi Sen Tamamla' Etkinliği

Tokat'ta Engelli Annelerle Bir Araya Gelindi

Tokat'ta yaşayan engelli anneler, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneği tarafından düzenlenen 'Hikayeyi Sen Tamamla' etkinliğinde bir araya geldi.

Etkinliğin Detayları

Tokat Kent Konseyi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Annelerin Gücüyle Yeni Bir Başlangıç Atölyesi tarafından yürütülen bu etkinlik, Tokat Belediyesi İbni Kemal Mahalle Konağı'nda gerçekleştirildi.

Selim Çakar'ın Mesajı

Etkinlikte konuşan Kent Konseyi Başkanı Selim Çakar, annelerin duygusal bir rahatlama yaşamasını, birbirlerini tanımalarını ve destek olmalarını hedeflediklerini belirtti. Çakar, "Her hikaye bir başlangıçla başlar ama annelerin dokunuşları o hikayeye güç katar. Hayat zorluklarla dolu ancak her yeni gün annelerin yarattığı umutları yeniden filizlendirir," dedi.

Etkinliğin Kapanışı

Annelerin hikayelerini paylaştığı etkinlik, pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Bu buluşma, dayanışma ve umut dolu anlarla dolu bir deneyim sundu.

Tokat'ta yaşayan engelli anneleri, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneğince Tokat...

Tokat'ta yaşayan engelli anneleri, Kent Konseyi ve Özel Eğitim Kurumları Derneğince Tokat Belediyesi İbni Kemal Mahalle Konağı'nda düzenlenen "hikayeyi sen tamamla" etkinliğinde buluştu.