Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tokat'ta Muhtarlar Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tokat'ta eski ve yeni muhtar arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 16:45
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 16:55

Tokat'ta Muhtarlar Arasında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Tokat'ta Silahlı Kavga

Tokat'ın merkezine bağlı Kabatepe köyünde, eski muhtar Mustafa Ceylan ile yeni muhtar D.D. arasında çıkan silahlı çatışma sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Olayın Detayları

Olay, Mustafa Ceylan'ın tarlasında çalıştığı esnada yeni muhtar D.D. ile karşılaşması ile başladı. İkili arasındaki tartışmanın büyümesi neticesinde silahlı kavgaya dönüştü.

Yaralılar ve Hastane Süreci

Silahlı çatışmada, Mustafa Ceylan ve yanındaki kızı Tülin Ceylan ile köy muhtarı D.D. yaralandı. Olay sonrası bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk etti. İki yaralıdan Mustafa Ceylan maalesef yaşamını yitirdi. Tülin Ceylan'ın durumu kritik, D.D. ise bacak bölgesinden yaralı durumda.

Güvenlik Önlemleri

Hastane bahçesinde, eski ve yeni muhtarın yakınları arasında olası bir arbede yaşanmaması için güvenlik güçleri tedbirlerini artırdı. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemlerinin sıkılaştırıldığı bildirildi.

Tokat'ta eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İhbar...

Tokat'ta eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Ceylan hayatını kaybetti, Tülin Ceylan'ın durumunun ağır olduğu, D.D'nin ise bacağından yaralı olduğu belirtildi.