Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor Simon Banza ile Anlaştı

Trabzonspor, yeni transferi Simon Banza ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Yayın Tarihi: 13.09.2024 16:07
Güncelleme Tarihi: 13.09.2024 16:07

Trabzonspor Simon Banza ile Anlaştı

Trabzonspor, Simon Banza ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Kulübü, yeni transferi Simon Banza ile 1 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Banza ile imzalanan sözleşmenin ardından kulüp başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan'dan Açıklama

Doğan, oyuncunun kendilerine büyük katkı sağlayacağına inandıklarını vurgulayarak, "Trabzonspor olarak her zaman hedef odaklı futbolcuları kadromuza katmaya özen gösteriyoruz. Dolayısıyla camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Kendisinin başarılı bir sezon geçireceğine olan inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Banza'dan Mutlu Mesaj

Simon Banza ise transferi ile ilgili duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu kulübün tarihi, tutkusu ve taraftarlarının coşkusu beni çok etkiledi. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak bu güvene layık olmayı hedefliyorum. Trabzonspor'un başarılarına katkıda bulunmak ve bu büyük ailenin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum." şeklinde konuştu.

Forma Numarası Belli Oldu

28 yaşındaki futbolcunun, Trabzonspor'da 17 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü, yeni transferlerinden Simon Banza (solda) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza...

Trabzonspor Kulübü, yeni transferlerinden Simon Banza (solda) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan (sağda) da yer aldı.