Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Takımlarının Avrupa Kupalarında Hukuk Zamanı: Rövanş Maçlarına Hakem Atamaları Yapıldı

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in rövanş maçlarını yönetecek hakemler belirlendi.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 10:33
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 10:33

Türk Takımlarının Avrupa Kupalarında Hukuk Zamanı: Rövanş Maçlarına Hakem Atamaları Yapıldı

Türk Temsilcileri İçin Kritik Maçlar

Avrupa kupalarındaki rövanş maçları için hakem atamaları yapıldı. Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in karşılaşmalarında görev alacak hakemler belirlendi.

Fenerbahçe'nin Maçı: Robert Jones

Fenerbahçe, 30 Temmuz Salı günü UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında İsviçre'nin Lugano takımını konuk edecek. Bu önemli karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetecek. Jones'un yardımcılıklarını Neil Davies ve Wade Smith üstlenirken, dördüncü hakemlik görevini Sam Barrott yapacak.

Trabzonspor'un Rüzgarı: Nenad Minakovic

Trabzonspor, 1 Ağustos Perşembe günü Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşılaşacak. Bu önemli mücadeleyi Sırbistan'dan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcıları Nikola Borovic ve Bosko Bozovic olacakken, dördüncü hakem olarak Milan Mitic görev alacak.

RAMS Başakşehir İçin Deplasman Mücadelesi: Granit Maqedonci

RAMS Başakşehir, 1 Ağustos Perşembe günü UEFA Konferans Ligi 2. eleme turu rövanşında San Marino'nun La Fiorita ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Bu karşılaşmada, İsveç Futbol Federasyonu'ndan Granit Maqedonci düdük çalacak. Maqedonci'nin yardımcıları Robin Wilde ve Niklas Nyberg olacakken, dördüncü hakem olarak Victor Wolf görev yapacak.

Bu kritik karşılaşmalarda Türk takımlarına başarılar diliyoruz.