Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom'un 'START Stajım' Programı Gençlere Kapı Açıyor

Türk Telekom, gençlerin kariyerlerine yön vermesi için 'START Stajım' programını başlattı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:11
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:33

Türk Telekom'un 'START Stajım' Programı Gençlere Kapı Açıyor

Türkiye’nin Dijital Geleceği İçin Gençlere Fırsat

Türk Telekom, 2023 yılı için 'START Stajım' programının yeni dönemini başlatarak gençlere kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor. Şirketin CEO'su Ümit Önal, programın başlangıcında yaptığı açıklamada gençlerin, Türkiye’nin dijital geleceğinde önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Yeteneklerle Geleceğe START Ver

Bu yılki program, "Yeteneklerinle Geleceğe START Ver" sloganıyla yola çıktı. Gençler, dört hafta süresince alanında Usta profesyonellerden eğitim alarak yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacak. 2015 yılından bu yana sunulan bu program, katılımcı gençler için kariyer yolculuklarında önemli bir basamak oluşturuyor.

Geleceğin Liderlerine Destek

Önal, gençlerin Türk Telekom'un çeşitli departmanlarında görev alarak ilgi duydukları alanları daha iyi tanıyacaklarını ve kariyerlerinde fark oluşturabileceklerini ifade etti. "Türk Telekom olarak, Türkiye’nin dijital geleceğini yarınlarımızın teminatı gençlerle inşa ediyoruz" diyen Önal, gençlere yönelik her yatırımın Türkiye’nin geleceğine bir yatırım olduğunun altını çizdi.

Önal, aynı zamanda, staj ve kariyer fırsatlarının gençlerin iş hayatını erkenden tanıması için önemli olduğunu belirtti. Bu süreçte gençlerin potansiyelini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Geleceğe yönelik yaptığımız yatırımların odağında ülkemizin değeri gençler bulunuyor" dedi.

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi...

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi başladı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da katıldı.