Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Turkcell, Olimpiyatlarda Yarışacak Sporculara Moral Desteği Verdi

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda mücadele edecek milli sporcuları moral amaçlı ağırladı.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 09:58
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 10:03

Turkcell, Olimpiyatlarda Yarışacak Sporculara Moral Desteği Verdi

Turkcell Plaza'da Olimpiyat Morali

Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilecek olan yaz olimpiyatlarında milli takımda yer alan yüzme ve atletizm sporcuları, Turkcell Plaza'da bir araya geldi. Organizasyon, hem sporcular hem de antrenörler için moral kaynağı oldu.

Turkcell Genel Müdürü'nden Destek Mesajı

Ali Taha Koç, etkinlikte yaptığı konuşmada, sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve Türkiye'nin gençlerinin gelişiminde sporun önemini vurguladı. Koç, "Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmak bizim önceliğimiz. Gençleri spora yönlendirmek ve uluslararası arenada daha fazla temsil edilmek en büyük hedeflerimiz arasında," dedi.

Başkanlardan Olimpiyatlara Dair Değerlendirmeler

Erkan Yalçın, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı olarak, ülkenin sporcu başarısı ve tesisleşme alanındaki global örneklerini sergilediklerini belirtti. Fatih Çintimar, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı, kafileden birçok genç atletin bulunmasının, Türkiye'nin spora yaptığı yatırımların bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Olimpiyat öncesinde, Turkcell’in bu desteği ile milli sporcuların motivasyonun artacağına inanç büyük. Koç, Paris'te başarılı olacaklarına yürekten inandığını vurgulayarak, sporculara başarılar diledi.

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcuları ağırladı....

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcuları ağırladı. Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç (orta), Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar (sol3), sporcular Kayhan Özer (sol2), Tuğba Danışmaz (sol1), milli yüzücüler Berkay Ömer Öğretir (sağ1) ve Ecem Dönmez (sağ2) ziyarette sırasında fotoğraf çektirdi.