Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitimi Tamamlandı

TFF, UEFA Pro Lisans Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimini başarıyla gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 19:45
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 19:45

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitimi Tamamlandı

UEFA Pro Lisans Eğitiminde İkinci Aşama Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimi sona erdi.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Riva Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen liderlik temalı programa 24 aday antrenör katıldı.

Aday Antrenörler Sunumlarını Gerçekleştirdi

Eğitimde, aday antrenörler 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için hazırladıkları analizleri sundular. Ayrıca, grup çalışmaları aracılığıyla bu sunumlar üzerinde detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Program, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in koordinasyonunda, Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt, TFF Grassroots Müdürü Nur Mustafa Gülen ve antrenör eğitimcileri Altan Aksoy, Sercan Görgülü ile Serkan Emre Sefa tarafından yürütüldü.

Oğuz Çetin'den Program Değerlendirmesi

Oğuz Çetin, programın ikinci yüz yüze eğitimi hakkında şu değerlendirmeyi yaptı: "Pro Lisans Programı uzun bir eğitim süreci. İlk modülde iletişim konusunu işlemiştik. Bu defa liderlik teması ele alındı. Aday antrenörlerimiz, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili yaptıkları sunumlar sayesinde güncel futbol trendlerine dair detaylı inceleme olanağı buldular. Bu bağlamda oldukça verimli bir eğitim programı gerçekleştirdik."

Programın Geleceği

Altı yüz yüze eğitim modülü ve çevrim içi eğitimlerden oluşan UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.