Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Venezuela'da Seçim Süreci: Muhalefet Adayı Edmundo Gonzalez Kampanyasını Tamamladı

Edmundo Gonzalez, 28 Temmuz'daki devlet başkanlığı seçimleri için kampanyasını destekçilerine seslenerek tamamladı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 17:10
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 17:10

Venezuela'da Seçim Süreci: Muhalefet Adayı Edmundo Gonzalez Kampanyasını Tamamladı

Venezuela'da Devlet Başkanlığı Seçimlerinde Son Hazırlıklar

Venezuela'nın 28 Temmuz'da gerçekleşecek devlet başkanlığı seçimleri için muhalefetin ortak adayı Edmundo Gonzalez, kampanya dönemini sona erdirdi. Gonzalez, destekçilerine yönelik yaptığı konuşmada, seçimlerin önemine dikkat çekti.

Gonzalez'den Destekçilerine Cesaret Verici Mesaj

Başkent Karakas'taki Las Mercedes semtinde düzenlenen etkinlikte, Gonzalez, "Çarşamba günü sandıktan zaferle ayrılacağız. Son ana kadar aynı enerji ve coşkuyla çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız, tarihi bir değişime tanıklık edecek. Daha iyi bir geleceğin kapısını açacak olan anahtar sizlersiniz." şeklinde ifade etti.

Seçim Günü İçin Çağrı

Pazar günü yapılacak seçimlerin önemini vurgulayan Gonzalez, tüm Venezuelalılara oy verme çağrısında bulundu: "Herkesi sandığa gitmeye davet ediyorum. Bu seçim, ülkemiz için kritik bir dönüm noktası olacak."

Machado'dan Destek Talebi

Gonzalez'e seçim kampanyasında eşlik eden ve başkanlık için aday olamayan Maria Corina Machado, kendi konuşmasında halktan destek istedi. Machado, "Değişim isteyen milyonlarca Venezuelalı var. Kimseye zulmetmeye niyetimiz yok, kimse işinden edilmeyecek. Oylama gizlidir ve kime oy verdiğinizi kimse bilmeyecek." şeklinde konuştu.

Venezuela halkı, 28 Temmuz'da yeni devlet başkanını seçmek için sandık başına gidecek.