Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalova'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı

Sahilde dinlenen bir işçi, denizde boğulma tehlikesi yaşayan genci kurtararak hayat kurtardı.

Yayın Tarihi: 24.08.2024 13:48
Güncelleme Tarihi: 24.08.2024 13:48

Yalova'da Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç Kurtarıldı

Yalova'da Cesur Kurtuluş

Yalova'da gündüz saatlerinde akşam mesaisinin ardından sahilde dinlenmekte olan bir tersane işçisi, denizde boğulma tehlikesi geçiren bir genci kurtardı.

Kurtarma Anı

Yalova Altınova'da çalışan Harun Kırmızı (25), iş çıkışı önce dinlenmek için bankta arkadaşlarıyla oturdu. O sırada Akasya Plajı'na açılan bir gencin çırpınışlarını duydu.

Hiç düşünmeden giysilerini çıkararak suya atlayan Kırmızı, gencin yanına giderek onu alıp kıyıya çıkardı. Kurtarılan genç, kıyıya ulaştıktan sonra Harun Kırmızı'ya teşekkür ederek uzaklaştı.

Denizden Çıkan Şahitlik

Olay anı çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Haber muhabirlerine konuşan Kırmızı, "O an hiç düşünmeden suya atladım ve genci aldım. Teşekkür etti, daha ben denizden çıkmadan gitti. Mutlu oldum; sonuçta bir can kurtarmış oluyorsunuz." dedi.

Kırmızı, yüzme konusunda kendine güveniyor ve daha önce İstanbul'da da benzer bir olayı başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Yalova'da mesaisinin ardından arkadaşlarıyla sahilde dinlenen tersane işçisi, denizde boğulma...

Yalova'da mesaisinin ardından arkadaşlarıyla sahilde dinlenen tersane işçisi, denizde boğulma tehlikesi geçiren genci kurtardı. Genci kurtaran Harun Kırmızı, konuya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.