Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalova'da Kano ile Kaybolan İki Arkadaş için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kaybolan iki kişi için arama çalışmaları sürerken, muhabire yapılan saldırı dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 26.08.2024 23:00
Güncelleme Tarihi: 26.08.2024 23:00

Yalova'da Kano ile Kaybolan İki Arkadaş için Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova'da Kano ile Kaybolan İki Kişi İçin Arama Çalışmaları

Yalova'nın Armutlu ilçesinde, birkaç gün önce kanoyla denize açılan Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28) isimli iki arkadaş için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kayıp Arkadaşların Son Durumu

İlk olarak Dereağzı mevkisinden denize açılan iki arkadaş, Bozburun mevkisine doğru ilerlerken kayboldu. Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri, hem havadan hem de denizden arama kurtarma operasyonu başlattı. İki arkadaşın son olarak sahil güvenlik yetkilileriyle telefonla iletişim kurarak yardım istedikleri öğrenildi.

Kayıp Kano ve Arama Çalışmaları

Kısa bir süre içinde sinyal alınan bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, kanonun boş olduğunu tespit etti. Arkadaşların dengelerini kaybedip kanoyu terk etmiş olabilecekleri düşünülüyor. 3 Sahil Güvenlik botu, 1 helikopter, 1 dalış timi ve diğer ekipmanlarla 20 araç ve 79 personel ile arama çalışmaları yürütülüyor.

Gazeteciye Yapılan Saldırı

Arama çalışmaları sürerken, olayın yakınları olduğu iddia edilen bir grup, bölgede durumu takip eden Demirören Haber Ajansı muhabiri Zehra Baykal'a saldırdı. Yaralanan Baykal, ilk müdahalesi için Armutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavisinin ardından polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişi için başlatılan arama...

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişi için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları sürerken 2 arkadaşın yakınları olduğu iddia edilen bir grup, bölgede gelişmeleri takip eden Demirören Haber Ajansı muhabiri Zehra Baykal'a saldırdı. Kulağından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Baykal, sağlık ekipleri tarafından Armutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baykal, tedavisinin ardından polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu.