Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalova'da Kanoyla Açıldıkları Denizde Kaybolan İki Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Yalova'da kaybolan iki kişinin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Birinin cesedi Mudanya sahilinde tespit edildi.

Yayın Tarihi: 28.08.2024 19:20
Güncelleme Tarihi: 28.08.2024 19:20

Yalova'da Kanoyla Açıldıkları Denizde Kaybolan İki Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Yalova'da Kanoya Açılan İki Kişiden Birinin Cesedi Bulundu

Yalova'da kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Yalova Valiliği, yapılan detaylı incelemeler ve parmak izi analizleri sonucunda, Muzanya sahilinde bulunan erkek cesedinin, 25 Ağustos'ta Yalova'nın Armutlu ilçesinden denize açılan Hüseyin Piner'e ait olduğunu doğruladı.

Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Kayıp olan Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28) için başlatılan arama çalışmaları, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve AKUT'un da içinde bulunduğu çok sayıda ekip tarafından 4'üncü gününde sürdürülüyor.

Olayın Gelişimi

Yalova Valiliği'nden yapılan açıklamada, 25 Ağustos Pazar günü saat 17.20'de 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda, Armutlu'daki Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu önünden iki kişinin şişme botla açıldığı ancak fırtına nedeniyle kayboldukları belirtildi. Bu beyan sonrası, bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Cesedin Bulunması

Arama kurtarma faaliyetleri sırasında Mudanya'nın kırsal Esence Mahallesi sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Bu ceset, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince Güzelyalı Sahil Güvenlik İskelesi'ne getirildi. Yapılan incelemeler ve parmak izi analizi sonucu cesedin, kaybolan Hüseyin Piner'e ait olduğu belirlendi.

Diğer Kayıp Kişi İçin Arama Süreçleri Sürüyor

Yetkililer, kaybolan diğer kişi Yücel Coşkun'un denizde olduğunu düşünerek arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini bildirdi. Sahil Güvenlik, Jandarma ve birçok sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla yürütülen çalışmalar, olayın aydınlatılması ve diğer kayıp şahsın bulunması amacıyla ilerlemektedir.

Bursa'nın Mudanya ilçesi sahilinde bulunan erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı....

Bursa'nın Mudanya ilçesi sahilinde bulunan erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Cesedin, Yalova'nın Armutlu ilçesinde 25 Ağustos'ta kanoyla Marmara Denizi'ne açıldıktan sonra kaybolan 2 kişiden birine ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kayıp 2 arkadaşı arama çalışması Armutlu ilçesi ile Mudanya'nın Trilye Mahallesi açıklarında devam ediyor.