Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapı Kredi Üst Üste Onuncu Kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası Seçildi

Yapı Kredi, Euromoney tarafından gerçekleştirilen araştırmada, 'Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası' unvanını kazandı.

Yayın Tarihi: 19.10.2024 10:45
Güncelleme Tarihi: 19.10.2024 10:45

Yapı Kredi Üst Üste Onuncu Kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası Seçildi

Yapı Kredi, Nakit Yönetiminde Zirvede

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Yapı Kredi, Euromoney tarafından yapılan bir araştırmada, müşteri oylarıyla belirlenen sonuçlar neticesinde, üst üste onuncu kez "Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası" unvanına layık görüldü.

Nakit Yönetiminde Üst Düzey Başarı

Yapı Kredi, bu araştırmada; nakit yönetimi müşteri hizmetleri, nakit yönetimi ürünleri ve nakit yönetimi teknolojisi kategorilerinde birincilik elde etti. Banka, bu başarılarıyla birlikte sektörün en iyi hizmetini sunma hedefini bir kez daha perçinlemiş oldu.

Cahit Erdoğan'dan Açıklamalar

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, bu ödüllerin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Erdoğan, "Müşterilerimizi dinleyerek onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye öncelik veriyoruz" dedi.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Erdoğan, bankanın hedefinin kusursuz bir müşteri deneyimi sunmak ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, "Müşteriyi merkeze alan stratejimiz doğrultusunda, deneyimli ve yenilikçi nakit yönetimi ekiplerimizle hizmet sunuyoruz"

Dijitalleşmenin Önemi

Dijitalleşme alanında sundukları öncü ürün ve hizmetlerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırdıklarını vurgulayan Erdoğan, "Nakit akışlarını yönetmelerine ve tedarik zinciri süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz" ifadesinde bulundu.

Gelecek Hedefleri

Erdoğan, "Bu prestijli araştırmada onuncu kez Türkiye'nin En İyi Nakit Yönetimi Bankası seçilmek bizlere gurur veriyor. Önümüzdeki dönemde müşterilerimizi en iyi çözümlerle desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuşarak gelecek hedeflerini de açıkladı.

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın...

Bankadan yapılan açıklamada, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan'ın değerlendirmelerine yer verildi.