Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yaraları Sarma Misyonu: 'Gülümseyin Geliyoruz' Tiyatro Ekibi Yola Çıktı

Erzurum'dan yola çıkan tiyatro ekibi, depremzedelere moral vermek için oyun sergileyecek.

Yayın Tarihi: 11.09.2024 15:54
Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 15:54

Yaraları Sarma Misyonu: 'Gülümseyin Geliyoruz' Tiyatro Ekibi Yola Çıktı

Yaraları Sarma Misyonu: 'Gülümseyin Geliyoruz' Tiyatro Ekibi Yola Çıktı

Erzurum'da bulunan Yakutiye Gençlik Merkezi'ne ait tiyatro ekibi, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere gitmek üzere yola çıktı. Ekibin projesi "Gülümseyin Geliyoruz" ve "Okula Hazırlık" adını taşıyor.

Depremzedelere Umut Işığı Olacaklar

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, tiyatro ekibi bu sefer 6. kez deprem bölgesindeki çocuklarla bir araya gelecek. Ekip, deprem sonrası yaşanan zorlukları hafifletmek ve çocuklara moral vermek amacıyla çeşitli oyunlar sergileyecek. Güçlü Bir Destek Ekibi

Yönetmen Ferhat Raşit Kına ile birlikte 16 kişilik ekibin yola çıkışı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz tarafından uğurlandı. Kına, "Anlamlı bir yolculuğa çıktığımız için heyecanlıyız. Deprem bölgesine daha önce 5 kez giderek afetin etkilerini yerinde gördük, şimdi de 6. kez buluşmak için yola çıkıyoruz," şeklinde duygularını paylaştı.

Erzurum'da, Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, "Gülümseyin Geliyoruz" ve "Okula Hazırlık"...

Erzurum'da, Yakutiye Gençlik Merkezi tiyatro ekibi, "Gülümseyin Geliyoruz" ve "Okula Hazırlık" projeleri kapsamında "asrın felaketi"nden etkilenen illerde çocuklar için oyunlar sergilemek üzere yola çıktı.