Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

YEDAŞ ve EKOBİD Sürdürülebilirlik İçin Pedal Çevirdi

YEDAŞ çalışanları ve EKOBİD üyeleri, sürdürülebilir yaşam için Atakum sahilinde bisiklet sürdü.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 16:13
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 16:23

YEDAŞ ve EKOBİD Sürdürülebilirlik İçin Pedal Çevirdi

Sürdürülebilirlik İçin Pedallar Dönüyor

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ) çalışanları ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD) üyeleri, sürdürülebilir yaşama dikkat çekmek amacıyla birlikte bisiklet sürdü. Bu etkinlikte, çevreye duyarlılığın önemi vurgulandı.

Küresel İlkelerle Yol Alan YEDAŞ

YEDAŞ, Elektrik Dağıtım Şirketleri arasında Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin (UN Global Compact) ilk imzacısı olarak, sürdürülebilirlik ilkesine büyük bir önem veriyor. 2012 yılından beri bu ilkeleri benimseyen şirket, "Pedallar sürdürülebilir bir dünya için dönüyor" mottosuyla bu organizasyonu gerçekleştirdi.

110 Kişilik Katılımı ile Etkinlik Gerçekleşti

Atakum sahilinde yapılan etkinlikte, YEDAŞ çalışanları ve EKOBİD üyesi toplam 110 kişi pedal çevirdi. Bu sayede, sürdürülebilir yaşam konusuna dikkat çekerek katılımcılar arasında farkındalık oluşturuldu.

Karbon Ayak İzi Analizi Yapıldı

Etkinliğin ardından, harcanan enerjiye bağlı olarak oluşan karbon ayak izi hakkında değerlendirmeler yapıldı. Bu analiz, çevre dostu uygulamaların ne kadar etkili olduğunu göstererek, gelecekteki girişimler için bir temel oluşturdu.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ) çalışanları ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD)...

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ) çalışanları ve Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD) üyeleri sürdürülebilir yaşama dikkat çekmek için bisiklet sürdü.