Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeniden Refah Partisi'nden Gazze Tepkisi

Suat Kılıç, Hakkari'de yaptığı açıklamada Siyonist saldırılara karşı birlik çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 23.08.2024 20:34
Güncelleme Tarihi: 23.08.2024 20:34

Yeniden Refah Partisi'nden Gazze Tepkisi

Yeniden Refah Partisi'nden Birlik Çağrısı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Hakkari'de partisinin il başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınayan Kılıç, birlik olmanın önemine dikkat çekti.

Gazze İçin Tek Yürek Olmalıyız

Kılıç, "Ne zaman tek yürek halinde hareket edebilirsek, o zaman Gazze'ye ölüm kusturan Siyonistler için dünyanın sonu gelmiş olacak," ifadelerini kullanarak uluslararası dayanışmanın gerekliliğini vurguladı.

Hakkari'nin Potansiyeli

Hakkari'nin zengin doğal kaynaklarına değinen Kılıç, bölgede iş ve aş imkanlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Kılıç, Yeniden Refah Partisi'nin burada daha fazla tanıtılması gerektiğini dile getirdi.

Kapitalist Sömürüye Dikkat

Ayrıca Kılıç, "İnsanları açlığa mahkum eden kapitalistler için de dünyanın sonu gelmiş olacak. Bugün Gazze'deki soykırım ve cinayetler karşısında Türkiye'den başka sesi çıkan devlet yok. Daha güçlü olmamız ve daha çok gayret etmemiz lazım," sözleriyle, ülkenin uluslararası arenada daha etkili olması gerektiğini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç (ortada), partisinin Hakkari İl...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç (ortada), partisinin Hakkari İl Başkanlığını ziyaret etti. Kılıç, burada konuşma yaptı.