Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yürüyen Adam Selami Salman Evinde Hayatını Kaybetti

Sosyal medyada 'yürüyen adam' olarak bilinen Selami Salman, Pendik'teki evinde ölü bulundu. Cenaze töreni yarın düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 20.08.2024 18:35
Güncelleme Tarihi: 20.08.2024 18:35

Yürüyen Adam Selami Salman Evinde Hayatını Kaybetti

Yürüyen Adam Olarak Tanınan Selami Salman Hayatını Kaybetti

Pendik'te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaparken görüntüleriyle tanınan Selami Salman, evinde ölü bulundu.

Kötü Koku İhbarı Üzerine İtfaiye ve Polis Ekipleri Olay Yerine Gitti

Kavakpınar Terzi Sokak'taki bir evden kötü kokular gelmesi üzerine çağrılan itfaiye ve polis ekipleri, içeri girdiğinde bir kişiyi hareketsiz halde buldu.

Otopsi Sonrası Törende Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybeden kişinin Selami Salman olduğu belirlendi. Salman'ın cesedi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Cenazesinin yarın Kavakpınar Cemevi'nde düzenlenecek bir törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Sosyal Medyada Yürüyen Adam Olarak Biliniyordu

D-100 kara yolunda Tuzla ve Maltepe arasında yürüyüş yaptığı görüntüleri "yürüyen adam" olarak sosyal medyada paylaşılmasının ardından geniş bir kitle tarafından tanınan Selami Salman, geçirdiği bir kaza sonrasında sürekli olarak bu yolu kullandığı belirtilmişti.

Pendik'te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleriyle kamuoyunda...

Pendik'te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleriyle kamuoyunda "yürüyen adam" olarak yer alan kişi evinde ölü bulundu. D-100 kara yolunda Tuzla ve Maltepe arasında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleri "yürüyen adam" olarak sosyal medyada paylaşılan Salman'ın, yaşadığı bir kazanın ardından sürekli kara yolunda yürüdüğü belirtilmişti. (AA Arşiv)