Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zeytinburnu'nda Silahlı İntihar Girişimi Polis Tarafından Engellendi

Zeytinburnu'nda eski eşinin önünde intihar girişiminde bulunan kadın, polis memurunun müdahalesiyle kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 15:38
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 15:38

Zeytinburnu'nda Silahlı İntihar Girişimi Polis Tarafından Engellendi

Zeytinburnu'nda Tansiyon Yükselten Olay

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde, Veliefendi Mahallesi'nde yaşanan olayda, eski eşiyle yaşanan tartışmalar sonucu bunalıma giren bir kadın, eski eşinin evinin önünde intihar girişiminde bulundu.

Olayın Ayrıntıları

22 Temmuz Pazartesi akşamı, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, Merve G. adlı kadının, tartışmalı olduğu eski eşi Neçirvan A.'nın evinin önüne gelerek bağırdığı görüldü. Kadın, elindeki tabancayla eski eşini tehdit etti ve ardından silahı başına dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Polis Müdahalesi

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, Merve G.'yi sakinleştirmek için çaba sarf etti. Bu sırada bir polis memuru, kadının elindeki silahı almak için harekete geçti ve başarılı bir şekilde intihar girişimini engelledi.

Gözaltı ve Yasal Süreç

Olayın ardından, Merve G. ve Neçirvan A. gözaltına alındı. Aralarındaki şikayet dosyalarının bulunduğu öğrenildi. Neçirvan A. serbest bırakılırken, Merve G. hakkında 'silahla tehdit' ve 'Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçlamalarıyla adli işlem yapıldı. Kadın, adliyeye sevk edildi.